FECS (FIRA DE L'ENERGIA I LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE) 2022

SATCRM visita la fira de VIC del sector.


La creixent inquietud i interès per promoure l'aprofitament d'energies renovables, i la seva implicació en la construcció i rehabilitació d’edificis, ha impulsat aquesta fira que pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

El mes de febrer del 2022 es celebra la primera edició de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenibles, FECS, on es reunirà el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció.

Factor Biomasa

es calderes de biomassa Fröling representen la tecnologia més avançada de generació daigua calenta a través de biomassa. Les calderes, els sistemes d'alimentació i els accessoris són sinònim de qualitat, fiabilitat i eficiència. És per aquest motiu que Fröling dóna 10 anys de garantia als seus equips.Descubre más
Odoo • Texto e imagen
Odoo • Imagen y texto

Ignisdom

Amb la seva caldera mural de pèl·lets MG Magikal Hevo

Tec Sostenible

Aposant per les noves energies, Tec treballa amb les millors tecnologies D'AEROTÈRMIA I fotovoltaica.

Odoo • Texto e imagen

Energies i bioconstrucció

La Fira FECS neix amb la fusió de diferents esdeveniments firals que es feien a la ciutat relacionats amb el sector (Fira de la Biomassa, Saló del Biogàs, Fira de l’Autoconsum Elèctric, Fira de la Fusta Constructiva), per poder crear sinergies entre ells i esdevenir així un sol esdeveniment firal de referència on trobar l’actualitat i les novetats en relació a les energies i la bioconstrucció.

L'objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles, entenent que la manera com construïm va lligada als requeriments energètics de les edificacions i per tant al disseny de les instal·lacions de producció d’energia sostenible, d’aquesta manera es fomenta la construcció i instal·lacions d’edificis que siguin el màxim de sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

#



Dins de la fira s'han trobat tres espais sectoritzats:

Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries, consultories relacionades amb l’autoconsum elèctric

Empreses relacionades amb la bioenergia: biomassa, biogàs, geotèrmia, etc.

Professionals del sector de la bioconstrucció: cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció, etc.


Visitamos a DOMUSA TEKNIK en EFINTEC
FERIA DEFABRICANTES Y DISTRIBUIDORES DEL SECTOR DE LA INSTALACIÓN en Barcelona